KONYA / ILGIN - Cumhuriyet Ortaokulu

I am special

Öğrencilerimiz STEM etkinlikleriyle dünyayı keşfediyor. Gerçek dünyadaki küresel zorlukları (iklim değişikliği krizi, uzay eğitimi, yeni teknolojiler) ele almak isteyen öğretmen ve öğrencileri keşfetmek, işbirliği yapmak ve onlarla oynamak. Proje süresince öğrenciler dünyanın her yerinden gelen öğrencilerle iş birliği yaparak çözüm üretebiliyor ve fikirlerini eyleme dönüştürebiliyorlar. Ekim'den Mart'a kadar 6 ay boyunca öğrenciler eğlenceli etkileşimler ve aktiviteler, mini deneyler, yaratıcı yazma atölyeleri aracılığıyla keşfedecek, tartışacak, yaratacak, bağlantı kuracak ve eğlendirecek ve keşiflerini başkalarıyla paylaşacak. CodeWeek, ESA Challenges, World Space Week, Internet Safety Day, STEM Discovery ve Global Action Days gibi uluslararası projelerle ilgili farkındalığı artıracağız.

Yayın: 16.10.2023 - Güncelleme: 16.10.2023 12:05 - Görüntülenme: 65